Top

post- en retouradres
bandpatches.nl
bazuinlaan 5
3438CP Nieuwegein
Nederland

fax: 084-0038781

KvK nummer: 55565832

BTW: NL170972835B01bandpatches.nl is uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die niet toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen.


Heb je een vraag? Voeg ons toe aan je contacten en stuur ons een bericht via WhatsApp. Antwoorden doen we zo snel mogelijk, tijdens kantooruren: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (deze tijden gelden overigens ook voor alle andere contactmethodes).

We zijn op dit nummer ook bereikbaar via SMS.

Heb je een bestelling bij ons geplaatst en zijn er bijzondere omstandigheden waardoor je ons alleen via telefoon goed kan bereiken? In dat geval kan je bellen naar bovenstaand 06 nummer. Spreek je naam en het bestelnummer in op de voicemail en kort de reden dat je belt. We bellen of mailen (afhankelijk van de situatie) je dan zo snel mogelijk terug. Let op: dit is alleen bedoeld voor klanten (met een bestelnummer) en alleen voor die uitzonderlijke gevallen dat contact via mail, contactformulier, SMS of WhatsApp niet mogelijk is.

Vragen via onderstaand contactformulier of rechtstreeks naar info@bandpatches.nl  worden op werkdagen meestal binnen een uur beantwoord!


@