Top

GEEN BEVESTIGINGSMAILS ONTVANGEN NA JE BESTELLING? OOK NIET IN DE SPAM-MAP?
Waarschijnlijk heb je dan een typefout gemaakt bij het opgeven van je mailadres.
Stuur een mailtje naar:
info@bandpatches.nl als je alsnog op de hoogte wilt worden gehouden over je bestelling en je de track & trace info wilt ontvangen.bandpatches.nl verkoopt officiële patches (gemaakt met licentie van de betreffende bands)

LEVERTIJD EN VERZENDING IN NEDERLAND
Bestellingen worden binnen 2 tot 3 werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) verzonden.

De meeste bestellingen worden bezorgd in de brievenbus. Mocht je bestelling wel via pakketpost verzonden worden en je bent niet thuis, dan zal de bezorger proberen het pakje bij de buren af te geven. Als je dit niet wilt, geef dit dan aan in het opmerkingenveld tijdens het maken van je bestelling.

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hiervan bericht met een track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen op de website van PostNL.

PostNL levert meestal de eerstvolgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag), maar soms kan het langer duren. Vooral tijdens extra drukke periodes (zoals in november en december) kan het voorkomen dat pakjes niet op de geplande dag bezorgd worden. Hou hier rekening mee als je je bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben. 


VERZENDKOSTEN IN NEDERLAND

Verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 (voor één of meerdere band patches). Voor sommige producten geldt een hoger verzendtarief. In de winkelwagen zie je wat de verzendkosten zullen zijn. Je betaalt nooit meer dan €6,95 aan verzendkosten.

Elke bestelling wordt verzonden via PostNL en je onvangt altijd een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen (zowel bij brievenbuspost als pakketpost). 

Verzendkosten bij bandpatches.nl zijn altijd inclusief:

 zorgvuldige verpakking van de patches
 track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt iets mis gaanbandpatches.nl is uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die niet toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen.
Bandpatches.nl verstuurt elke bestelling via PostNL. Het lukt PostNL slechts in minder dan 2% van de gevallen niet op tijd te bezorgen en bijna 100% van de post wordt op het juiste adres afgeleverd. Daarnaast heeft PostNL maar liefst 2600 afhaallocaties in Nederland zodat er (bijna) altijd wel één in de buurt is.


VERZENDEN NAAR BELGIË
Verzendkosten naar België zijn €9,95 (voor één of meerdere band patches). Naar België wordt altijd met pakketpost verzonden, ook kleinere bestellingen.

Verzendkosten bij bandpatches.nl zijn inclusief:

 zorgvuldige verpakking van de patches
 track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt iets mis gaan


Wat gebeurt er als de bezorger je niet thuis treft

Als je niet thuis bent als de bezorger aan de deur komt, zal hij of zij het bij de buren proberen af te geven. Als dit ook niet lukt zullen er nog twee bezorg pogingen volgen.

Hierna zal de zending naar een Kariboo-spot (pick-up point) worden gebracht. Je hebt vervolgens 14 dagen om de zending op te halen.


HET IS HELAAS NIET MOGELIJK VAN DE STANDAARD WIJZE VAN VERZENDEN NAAR BELGIË  AF TE WIJKEN