Top

GEEN BEVESTIGINGSMAILS ONTVANGEN NA JE BESTELLING? OOK NIET IN DE SPAM-MAP? Waarschijnlijk heb je dan een typefout gemaakt bij het opgeven van je mailadres. Stuur een mailtje naar: info@bandpatches.nl als je alsnog op de hoogte wilt worden gehouden over je bestelling en je de track & trace info wilt ontvangen.bandpatches.nl verkoopt officiële patches (gemaakt met licentie van de betreffende bands)

NEDERLAND


Verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 (voor één of meerdere band patches). Voor sommige producten geldt een hoger verzendtarief. In de winkelwagen zie je wat de verzendkosten zullen zijn. Je betaalt nooit meer dan €6,95 aan verzendkosten.

Elke bestelling wordt verzonden via PostNL en je onvangt altijd een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen (zowel bij brievenbuspost als pakketpost). 

Verzendkosten bij bandpatches.nl zijn altijd inclusief:

 zorgvuldige verpakking van de patches
 track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt toch iets mis gaanbandpatches.nl is uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die niet toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen.
Bandpatches.nl verstuurt elke bestelling via PostNL. Het lukt PostNL slechts in minder dan 2% van de gevallen niet op tijd te bezorgen en bijna 100% van de post wordt op het juiste adres afgeleverd. Daarnaast heeft PostNL maar liefst 2600 afhaallocaties in Nederland zodat er (bijna) altijd wel één in de buurt is.


VERZENDEN NAAR BELGIË

Verzendkosten naar België zijn €9,95 (voor één of meerdere band patches). Naar België wordt altijd met pakketpost verzonden, ook kleinere bestellingen.


Verzendkosten bij bandpatches.nl zijn inclusief:

 zorgvuldige verpakking van de patches
 track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen op de site van PostNL 
 verzekering mocht er onverhoopt toch iets mis gaanLevertijd

Alle producten in de webwinkel zijn uit voorraad leverbaar tenzij anders aangegeven.

Bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) verzonden. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hiervan bericht met een track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen op de website van PostNL.Betaalmogelijkheden
Voor onder andere iDeal betalingen maakt bandpatches.nl gebruik van Mollie. Mollie B.V. is een erkend bedrijf (met een vergunning van de Nederlandsche Bank voor het opereren als betaalinstelling) dat internetbetalingen verzorgt voor derde partijen. Mollie maakt gebruik van de meest betrouwbare veiligheidsprotocollen zodat je gegevens veilig zijn. Per maand ontvangt Mollie betalingen voor bijna 25.000 bedrijven, dus de kans is groot dat je op je rekeningafschrift al wel vaker de naam Stg. Mollie Payments hebt zien staan.

Tijdens het bestellen kan je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal meest gebruikte betaalmethode in Nederland, zie de site van iDeal voor meer info
  • MisterCash / Bancontact veel gebruikte betaalmethode vanuit België, zie de site van Bancontact / MisterCash voor meer info
  • Belfius betaal vanuit je eigen bankomgeving (alleen beschikbaar voor klanten van Belfius)
  • KBC-CBC betaalknop. Betaal vanuit je eigen bankomgeving (alleen beschikbaar voor klanten van KBC)
  • (Europese-) Bankoverschrijving: zelf het bedrag overmaken
  • ING Home Pay - voor klanten van ING in België
  • PayPal betaling met gekoppelde bankrekening of credit card (let op: verzendadres moet gelijk zijn aan adres zoals bij PayPal opgegeven en wij accepteren alleen betalingen van rekeningen met gecontroleerde status)

LET OP:
bandpatches.nl verzendt altijd naar het adres zoals bij PayPal opgegeven ook als je bij je bestelling een ander adres hebt opgegeven Service en recht op ontbinding van de koopovereenkomst


Je mag een product binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan bandpatches.nl retourneren. Het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) wordt dan teruggestort. De kosten van het retourzenden kan bandpatches.nl helaas niet vergoeden.


De voorwaarden hiervoor zijn:

Je maakt uiterlijk 2 weken na ontvangst melding aan bandpatches.nl dat je de koop wilt ontbinden door een e-mail te sturen met het bestelnummer en een tekst waaruit blijkt dat je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken. Bijvoorbeeld: ik zie van de koop af.  Of je maakt gebruik van het webformulier. En je zendt het product binnen 2 weken daaropvolgend terug aan bandpatches.nl.

Je doet je best om beschadiging te voorkomen. Denk aan een stevige verzendenvelop / doos en bescherming van het product. Tip: hergebruik het materiaal waarmee de bestelling naar je verzonden was.

Als je meerdere producten had besteld, waarvan je slechts een deel wilt terugsturen dan storten bandpatches.nl alleen het aankoopbedrag van de teruggezonden artikelen terug, het verzendkostendeel wordt niet teruggestort.

Je frankeert de zending voldoende. Eventuele strafport wordt van het terug te storten aankoopbedrag afgetrokken.

Je voegt de bestelbon (of een kopie) bij de zending of je schrijft zelf een briefje met daarop tenminste: je naam en het bestelnummer.

Vanzelfsprekend ontvang je alleen het volledige aankoopbedrag terug indien de artikelen niet door jou beschadigd / verbruikt zijn. Je kunt bij twijfel het best eerst even contact met bandpatches.nl hierover opnemen.
Na ontvangst van de producten, wordt het bedrag dat je terugkrijgt binnen 2 weken op je rekening gestort.

Eventuele giften of kortingscodes die je bij de bestelling ontvangen hebt, hoef je niet terug te sturen / blijven geldig.

 
Het terugzenden is voor risico van de klant, bewaar het verzendbewijs dus goed (als het pakje door de brievenbus kan: bij verzenden via brievenbuspakje met track & trace ontvang je ook een verzendbewijs).

Retouradres:          
bandpatches.nl

Bazuinlaan 5
3438CP NIEUWEGEIN
NEDERLAND


JE HEBT UITERAARD RECHT OP EEN DEUGDELIJK PRODUCT. 
BIJ EEN DEFECT OF VERKEERD GELEVERD ARTIKEL GELDEN ANDERE VOORWAARDEN DAN HIERBOVEN BESCHREVEN,
NEEM IN DAT GEVAL Z.S.M. CONTACT OP (info@bandpatches.nl) ZODAT HET PROBLEEM OPGELOST KAN WORDEN
post- en retouradres:
bandpatches.nl
bazuinlaan 5
3438CP Nieuwegein
Nederland

mail: info@bandpatches.nl

K.v.K. Midden Nederland: 55565832 (klik op het nummer om de inschrijving op de site van de Kamer van Koophandel te bekijken)


bandpatches.nl is uitsluitend een online winkel. De producten worden verstuurd vanaf een locatie die niet toegankelijk is voor afhalen of bezichtigen.telefonisch contact (lees instructie hieronder eerst!):


Onderstaand nummer is alleen bedoeld voor klanten (in bezit van een bestelnummer) en alleen in die uitzonderlijke gevallen waar geen mogelijkheid is om via email contact met bandpatches.nl op te nemen. Als je dit nummer belt word je doorgeschakeld naar voicemail. 

Spreek het volgende op de voicemail in:
- je naam 
- het bestelnummer 
- kort de reden dat je belt

Je wordt dan zo snel mogelijk (afhankelijk van de situatie) teruggebeld of gemaild.

084-8690230 (ca. 80 cent per minuut + eventueel kosten voor mobiel telefoneren)
Vragen over producten of andere vragen die via e-mail gesteld kunnen worden, worden sowieso niet beantwoord via de telefoon!


Vragen stellen via onderstaand contactformulier of rechtstreeks naar info@bandpatches.nl is altijd de meest snelle manier om antwoord te krijgen!


@